Over mij

Mijn naam is Esther Schuller. In 2000 heb ik mijn master in de psychologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam (afstudeerrichting Klinische Neuropsychologie en Psychodiagnostiek). Sindsdien ben ik lange tijd werkzaam geweest in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam op de afdeling Psychiatrie en Medische Psychologie. In deze tijd heb ik ook de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog evenals de postdoctorale opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt® afgerond.

Sinds september 2012 ben ik binnen de Basis GGZ met veel plezier werkzaam in mijn eigen praktijk. In 2014 heb ik de basistraining EMDR gevolgd, in 2017 de vervolgcursus en sinds 2019 ben ik EMDR Europe Practitioner.

 

Ik ben lid van de volgende verenigingen:

Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie, www.vgct.nl (lidmaatschapsnummer 204304)

Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten, www.lvvp.info (lidmaatschapsnummer 2985)

Vereniging EMDR Nederland, www.ven.nl (lidmaatschapsnummer 34360)

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de diensten van Psychologiepraktijk Esther Schuller (op te vragen bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam).